Cursa Oradea - Milano, anulată sâmbătă seară de compania Ryanair din cauza furtunii, pentru că avionul care se întorcea din Italia nu a putut ateriza pe Aeroportul din Oradea, a fost reluată duminică dimineaţă.

O parte din cei peste 100 de pasageri au petrecut noaptea acasă, în vreme ce unii au rămas în aeroport.

Avionul a decolat spre Italia în jurul orei 10, fără probleme.

După cum BIHOREANUL a mai scris, pasagerii au aşteptat sâmbătă seară în jur de 5 ore în aerogara orădeană, iar călătorii care au venit din Italia au fost debarcați la Budapesta, fiind aduşi în ţară cu alte mijlloace de transport.

Spre deosebire de săptămâna trecută, când, tot aşa, peste 100 de pasageri care urmau să plece spre Barcelona au rămas blocaţi la sol tot din cauza unei furtuni, de data aceasta reprezentanţii companiei Ryanair au comunicat rapid, încă din cursul nopţii, reprogramarea cursei.

UPDATE:

Printr-o scurtă precizare transmisă BIHOREANULUI, luni, Denis Barabaș, responsabilul de vânzări şi marketing pe România, a transmis scuzele companiei pentru incidentul de sâmbătă seară.

„Acest zbor de la Milano Bergamo către Oradea (12 august), nu a putut ateriza la Oradea din cauza furtunii, fiind deviat către Budapesta unde a aterizat în condiții normale. Clienții au fost transferați către Oradea cu autocarele. Zborul de întoarcere din Oradea către Milano Bergamo, din nefericire, a fost anulat. Clienții au fost îmbarcați pentru Milano Bergamo în ziua următoare, pe un zbor suplinitor. Ryanair își prezintă scuze sincere tuturor clienților afectați de aceste întârzieri, care au fost în totalitate în afara controlului nostru”, a precizat reprezentantul Ryanair.