Admiratoare declarată a oamenilor legii, Aura s-a decis să devină ea însăşi unul dintre aceştia.

De cum a absolvit Facultatea de Drept, tânăra s-a pus serios pe treabă, făcând practică la un cabinet de avocatură şi acumulând experienţă de pe urma şedinţelor de judecată la care asistă cu cea mai mare plăcere. Aşa cum alţii se duc să vadă un film sau un spectacol de teatru...

Justiţiara

Când a venit vremea să-şi aleagă o meserie, Aura n-a stat mult pe gânduri. "Vreau să fiu avocat", a decis ea, şi s-a înscris la Facultatea de Drept din Oradea. Timp de patru ani a stat cu nasul în cărţi, iar imediat după absolvire s-a gândit că o simplă diplomă agăţată pe perete nu-i va fi de nici un folos, aşa că şi-a găsit un cabinet de avocatură unde face practică.

"E un fel de stagiatură", explică tânăra, care merge în fiecare zi în instanţă ca să prindă pulsul lucrurilor, iar după-masă lucrează la birou pentru a studia dosare. În timpul care îi mai rămâne, citeşte miile de pagini ale Codurilor Penal şi Civil, deoarece şi-a pus în cap ca la toamnă să ia cu brio examenul de intrare în Barou. "Nu pot să nu reuşesc", zice blonda, care intenţionează să se specializeze în cazurile civile.

Look de avocată

Chiar dacă face ceea ce îi place, Aura recunoaşte că pregătirea pentru carieră îi ocupă aproape tot timpul. Asta, însă, n-o opreşte să-şi facă timp şi pentru a-şi cultiva pasiunile.

De o vreme s-a decis să încerce modelingul, aşa că a început o colaborare cu agenţia Mr M Models, dar spune că vrea să participe doar la prezentările de gală, fiindcă numai eleganţa i se potriveşte. "Nici nu mă gândesc să fac o carieră din modă", spune orădeanca.

Cât despre relaxare de-a dreptul, recunoaşte că tânjeşte după câteva zile de linişte la munte, dar până să ajungă acolo se mulţumeşte cu plimbările pe role în parc şi cu sesiunile de înfrumuseţare în saloanele şi sălile de fitness. Asta pentru că şi în faţa Curţii vrea să arate impecabil, iar imaginea să-i completeze pledoaria, astfel încât să obţină victorie după victorie în fiecare caz. Aşa cum face un avocat-model.


FATĂ SILITOARE
Aura Monenci

vârstă: 24 ani
înălţime: 1,72
ochi: verzi
zodie: Leu
greutate: 62 kg
măsuri: 90-66-95
hobby: plimbări, fitness