"Este cert! Cristian Tabără suferă de sindromul Cushing. Dosarul medical de la unitatea militară unde Tabără şi-a satisfăcut o parte din stagiul militar a ajuns pe masa poliţiştilor şi din acte rezultă că Tabără suferă de această boală", a afirmat avocata Ingrid Alexandrescu, potrivit site-ului libertatea.ro. Alexandrescu o reprezintă pe Alexandra, fetiţa care susţine că în urmă cu un an şi jumătate ar fi fost molestată de Cristian Tabără.

Avocata fetiţei spune că a cerut actele medicale pe care omul de televiziune le-a depus pentru a-şi întrerupe stagiul militar.

Ingrid Alexandrescu a mai declarat că i-a trimis procurorului care se ocupă de caz de la Tribunalul Bucureşti o solicitare pentru a obţine o confruntare între minoră şi Cristian Tabără. De asemenea avocata vrea să se facă profilul psihologic al realizatorului TV. "Ceea ce a ieşit acum la iveală e un indiciu temeinic că Alexandra nu minte. Copila e o victimă, iar dacă Cristian Tabără nu va fi pedepsit pentru ceea ce a făcut, cu siguranţă vor mai fi şi alte victime", a mai spus Alexandrescu.

Potrivit psihologilor, caracteristicile sindromului Cushing sunt manifestările instinctive, violente şi compulsive greu de controlat. Mai mult, în anumite momente în care bolnavul de Cushing este stimulat sexual devine greu de oprit în intenţiile sale. De multe ori, sindromul se asociază cu impotenţa, o boală care provoacă grave frustrări sexuale.