Faimosul şi controversatul avocat orădean Răzvan Doseanu şi-a extins aria de "acoperire". Mai nou, apărătorul inculpaţilor cu mulţi bani se promovează pe TikTok, unde are numele de utilizator "Avocatul Prescripţie" şi se laudă singur.

În mai multe videoclipuri, Doseanu oferă sfaturi juridice, adresate, de pildă, şoferilor prinşi băuţi sau drogaţi la volan, ca să nu se sustragă recoltării de probe biologice, pentru că îşi vor îngreuna situaţia.

Într-o postare recentă, avocatul s-a filmat pe balconul biroului său din palatul Apollo, într-o sâmbătă dimineaţă, scuzându-se că a "întârziat" la muncă, deşi era abia 8 dimineaţa.

Ca şi cum urmăritorii ar trebui să-l aplaude pentru cât de harnic este şi munceşte, sărmanul, şi în weekend, de dragul clienţilor.

Bihorel a aflat că postările i-au făcut pe mulţi colegi de breaslă să râdă cu lacrimi, văzându-l cât de elogios vorbeşte despre sine, şi în acelaşi timp nenatural, ca şi cum tot ce ar declama este după un scenariu scris, nu din propria gândire.

Probabil că, dacă alţii nu-l laudă, Avocatul Prescripţie trebuia să ia măsuri, ca să nu i se "prescrie" faima...

Vezi mai jos câteva fragmente din postările de pe TikTok publicate de Doseanu:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!