PDL-istul Ionel Avrigeanu, candidat la deputăţie în Colegiul 5 Ceica din partea Alianţei România Dreaptă, susţine că, în prag de alegeri, în mai multe localităţi din Bihor au început asfaltările.

"În Copăcel, în Tăşad, în Holod se toarnă asfalt câte 2-300 de metri în decembrie, pe frig, pe ploaie, nu contează cât va rezista, important e ca cetăţenii să observe că se lucrează cu drag şi spor. Ba chiar în unele locuri li se atrage atenţia că, dacă nu vor vota corespunzător, nu va mai continua asfaltarea de 300 de metri la Tăşad, de exemplu, realizată acum câteva zile când ploua. S-a brevetat o nouă metodă de a turna asfalt: "asfaltul de decembrie". Rămâne de văzut dacă în februarie va mai fi o lopată de asfalt pe drumurile astea", a spus Avrigeanu.

Liderul PDL a luat la puricat programul de guvernare al USL, acuzând că în el sunt multe "gogomănii", exemplificând cu promisiunea că în următorii 4 ani va fi introdusă canalizarea în toate gospodăriile din România, imposibil de realizat de vreme ce până în prezent, de zeci de ani, s-a reuşit asfaltarea a doar 52% dintre acestea.

Pe de altă parte, în aceeaşi conferinţă de presă, candidatul ARD din Colegiul 8 deputaţi, Cristian Puşcaş, a vorbit despre eşecurile Guvernului USL pe probleme macroeconomice, ca de pildă faptul că la începutul anului România avea o creştere economică de 2%, iar acum e doar 0,5%, în vreme ce inflaţia a crescut.

Totodată, Puşcaş a mai anunţat şi că miercuri, la ora 13.30, în Piaţa Magnoliei, el şi echipa lui de campanie va dona trecătorilor aproape 100 de cărţi din Colecţia Adevărul. De ce acest gest? "Pentru că noi considerăm că luptele politice au secătuit lumea şi că e nevoie de lucruri mai umane. Credem că e un gest prin care putem să aducem o rază de soare în acest decembrie. Şi pentru că e uman să citim"...