Întrebat care este opinia sa în privinţa declaraţiilor mai multor lideri PDL care consideră că actuala conducere a PDL trebuie să se dea la o parte fiind nevoie de o echipă nouă, preşedintele interimar al PDL Bihor, Ionel Avrigeanu, este de părere că, în urma rezultatelor înregistrate la alegerile locale, conducerea centrală a partidului trebuie schimbată în cel mai scurt timp.

"Şi eu cred că trebuie o schimbare rapidă în partid. În maxim o lună, o lună şi jumătate, trebuie să organizăm un congres, o conferinţă naţională, şi aleasă o altă conducere. Este punctul meu de vedere personal, nu al partidului, încă nu am discutat. Dar eu cred că trebuie schimbări la nivelul conducerii naţionale", a declarat BIHOREANULUI preşedintele interimar al PDL Bihor, Ionel Avrigeanu.

Întrebat cine ar trebui, în opinia sa, să conducă partidul, Avrigeanu a evitat să se pronunţe. "Nu îmi cereţi nume, dar cred ca trebuie schimbări rapide, pentru că altfel în toamnă o să avem probleme mai mari decât acum", a spus Avrigeanu.

În conferinţa de presă de la partid, liderul PDL şi-a întărit opinia, afirmând că inclusiv preşedintele PDL, Emil Boc ar trebui să îşi dea demisia din funcţie, "chiar dacă a câştigat primăria Cluj".

În ce priveşte Biroul Permanent Judeţean, despre care spunea înainte cu o zi că ar trebui să îşi dea demisia în bloc, Avrigeanu şi-a mai nuanţat spusele. Acesta a afirmat că doar anumiţi membri, care nu au mai dat pe la partid după ce Guvernul Boc a căzut, ar trebui să plece.