Printre cei care au dat Bacalaureatul în acest an s-au numărat şi persoane cunoscute în showbiz-ul românesc. Fiul manelistului Nicolae Guţă, dar şi tenorul Costel Busuioc au picat examenul, în timp ce băiatul primarului Radu Mazăre, dar şi fosta lui iubită, au luat Bacul.

Nicolae Guţă a luat la examenul de limba română doar nota 1, adică punctul din oficiu, în timp ce la matematică a luat 3, iar la geografie 2.

Tenorul Costel Busuioc, devenit celebru după ce a câştigat o competiţie muzicală din Spania, ţară în care era la muncă, a luat la rândul său nişte note ruşinoase la Bacalaureat: 1,2 la română, 4,2 la istorie şi 5,1 la geografie.

Pe de altă parte, fiul primarului Constanţei, Răducu Mazăre, a obţinut la Bac media 9,36. El a luat la limba română nota 9,20, la matematică 9,40 şi la biologie 9.50.

Nu s-a lăsat mai prejos nici fosta iubită a edilului Mazăre, Mădălina Pamfile (foto), totodată fostă apariţie în revista Playboy, respectiv asistenta lui Dan Capatos. Ea a promovat examenul cu media 7,66, luând 7,10 la română, tot atâta la istorie şi 8,80 la geografie.