Fără să stea pe gânduri, un proprietar de Audi a găsit de cuviinţă să-şi parcheze maşina chiar pe iarba însămânţată pe digul malului drept al Crişului Repede, din strada Emilian Mircea Chitul.

Omul a reuşit să dovedească încă o dată că, indiferent câte spaţii verzi s-ar amenaja în oraş, tot se vor găsi nesimţiţi să le distrugă.

UPDATE:

Un cititor al BIHOREANULUI cu spirit de observaţie a semnalat faptul că maşina staţionată pe spaţiul verde este cea care, în urmă cu o lună, a fost ţinta unui atentat cu bombă în faţa agenţiei Tarom din centrul Oradiei.

Ea este folosită de iubita lui Romeo Păcurar, un personaj al lumii interlope cu mai multe dosare penale, implicat de-a lungul anilor atât în traficul de internaţional de maşini de lux furate cât şi în contrabanda de ţigări.

Prin urmare, e oarecum de înţeles că omul a simţit nevoia să-şi "ferească" Audi-ul de duşmani, dosindu-l mai pe malul Crişului. Dar pune-o, frate, pe asfalt, că nu e iarba de vină cu nimica pentru problemele tale penale!

Citeşte povestea exploziei din centru aici: Un Audi a explodat în centrul oraşului. Anchetatorii bănuiesc că e vorba de un dispozitiv artizanal