Atât doamnele şi domnişoarele, cât şi domnii ştiu prea bine ce înseamnă să porţi o pereche de pantofi incomozi. Picioare umflate, senzaţie de disconfort şi dureri de spate sunt simptome necunoscute însă, de clienţii Badura. Îmbinând calitatea cu bunul gust şi cu sisteme ce protejează piciorul, pantofii Badura sunt cea mai bună alegere pentru orice orădean.

Prezent pe piaţa românească din 2002, iar pe cea locală de doi ani, Badura, unul din cele mai cunoscute branduri poloneze, poate fi descoperit de-acum în Lotus Center. Magazinul este unul multibrand, clienţii regăsind aici pantofi de calitate pentru femei şi pentru bărbaţi, ce combină stilul şi sofisticarea cu calitatea şi confortul, atât Badura, cât şi brandurile germane Marco Tozzi, Tamaris, Caprice, S'Oliver, Gemini şi cel italian Walk in the City.

De altfel, confortul este una din soluţiile principale pe care le oferă aceste încălţăminte. Unele modele de pantofi pentru bărbaţi au o talpă specială, care amortizează şocul resimţit de corp la orice pas. De asemenea, modelele de pantofi pentru femei din gama Marco Tozzi şi Tamaris au în interiorul tocului o cameră pneumatică ce amortizează vibraţiile, protejând astfel discurile coloanei vertebrale şi alte articulaţii. Astfel, o doamnă sau o domnişoară care umblă toată ziua pe tocuri poate să uite de durerea specifică...

Totodată, pantofii Caprice au şi un sistem denumit "walking on air", adică "păşind pe aer", care presupune 30 de canalicule în talpă prin care circulă aerul, reducându-se astfel presiunea resimţită de talpă.

Pe lângă pantofii deosebiţi, magazinul oferă şi ceva inedit pentru Oradea: consiliere pentru găsirea încălţămintei perfecte. Orădenii se pot înscrie la aceste consilieri direct în magazin, şi vor afla ce tip de pantof, talpă ori toc li se potriveşte. Astfel, direct din magazin, oricine poate afla de la un medic primar specializat în recuperare medicală ce tip de pantof trebuie să poarte.

Inedite la magazinul Badura sunt şi colecţiile exclusiviste de pantofi pentru femei. Realizate de un designer italian, perechile de pantofi sunt realizate doar în şase exemplare. Astfel că doamnele sau domnişoarele care le poartă se pot considera cu adevărat speciale.

De asemenea, în magazinul aflat în Lotus Center, vizavi de Media Galaxy, orădencele pot găsi şi poşete marca Marco Tozzi, care se adaptează modelelor de pantofi regăsite în magazin.

În plus, din 8 iunie până pe 30 iulie, magazinul oferă reduceri promoţionale de până la 30% la toate produsele. 

(Advertorial)