Directorul Florian Serac a părăsit SC Turism Felix după 20 de ani în care a condus cel mai mare operator de turism din stațiunile Băile Felix și Băile 1 Mai. Serac și-a încheiat mandatul începând cu data de 1 mai, dar a rămas la post până după minivacanța de Paști.

De la începutul săptămânii trecute conducerea societății a fost preluată de fostul secretar de stat Răzvan Pârjol, specializat în turism în Elveția, secondat de Adriana Chefneux, cu o experiență de două decenii în industria croazierelor.

Noua conducere, care a avut o perioadă de acomodare de aproape o jumătate de an, a ținut săptămâna trecută, marți, o ședință cu toți directorii de hoteluri din stațiune, și nu doar pentru a se prezenta.

Șefii de hoteluri au fost chemați să explice motivele pentru care gradul de ocupare a unităților de cazare ale SCT Felix din timpul sărbătorilor de Paște, deși mai mare decât în alți ani, a fost mai mic decât cel obținut de alți operatori de turism din stațiune care au funcționat cu „casa închisă”.

Și mai ales, ce măsuri trebuie luate pentru ca acest lucru să nu se mai repete. Că tot este vremea schimbărilor...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!