Lotus Center a petrecut sâmbătă cu frenezie, modelele care au prezentat noua colecţie a lui Cătălin Botezatu în cadrul Lotus Fashion Week stârnind chiote de admiraţie din partea orădencelor prezente. Şi nici nu e de mirare.

Sexy prezentarea

După câteva momente artistice şi defilarea unor modele locale, care au prezentat haine ce pot fi găsite în magazinele din centrul comercial, "Boxing Show"-ul lui Botezatu a atras ca un magnet. Atmosfera a fost acaparatoare încă de la început când, pe un fond muzical antrenant, pe scenă şi-au făcut apariţia patru domnişoare îmbrăcate în lenjerie roşie, care au "construit" un fel de ring, iar o alta, la fel de sexy, defila din când în când arătând numărul "rundei" ce urma.

Punctul culminant s-a consumat în momentul când pe scenă au apărut modelele celebrului designer. Machiaţi ca şi cum tocmai ar fi scăpat dintr-o bătaie, băieţii sosiţi din Capitală au defilat în echipamente sportive şi mai ales în boxeri, etalându-şi muşchii bine definiţi în faţa a aproximativ 200 de tinere care i-au aclamat îndelung. Modelele nu s-au ferit nici să simuleze lupte pe scenă, făcând gesturi asemenea marilor sportivi.

Ineditul colecţiei l-au reprezentat însă piesele propriu-zise. Mantii de mătăsuri fine, mănuşi de box cu ştrasuri, încălţări şi căşti de protecţie cu paiete au fost piesele de rezistenţă ale colecţiei. La finalul prezentării, pentru scurt timp, pe scenă a apărut şi Botezatu, care a făcut plecăciuni în faţa publicului înainte de a se retrage.

Show în tricou

Seara a continuat în parcarea Lotus cu un spectacol pe cinste marca Voltaj. Timp de mai bine de o oră Călin Goia a sfidat frigul pătrunzător, înfăţişându-se în faţa celor aproximativ 500 de fani doar în tricou. A fost "acompaniat" de un tânăr din public, care, ţinut pe umeri de un prieten, şi-a dat jos de tot tricoul fără nici o jenă.

În binecunoscutu-i stil, Goia i-a ţinut în priză spectatori, care, alături de el, au sărit şi au cântat din toţi plămânii fiecare piesă, mai ales "Asta-i viaţa", "We love to" şi, fireşte, arhicunoscutul "Şi ce". "N-o să scăpăm niciodată de piesa asta", a glumit solistul, când publicul a cerut insistent să cânte "20".

La final, Călin Goia a ţinut să le mulţumească celor care au înfruntat frigul şi a coborât de pe scenă, oferind microfonul unor spectatori, ca să cânte, în aplauzele tuturor. Apoi, a oferit şi o sesiune de autografe şi s-a pozat cu fanii.

Distracţia continuă

Cele două evenimente găzduite de Lotus Center s-au desfăşurat în cadrul campaniei "The Pink days", care continuă duminică cu un alt concert, al îndrăgitului hip-hopper Guess Who. De alfel, campania se prelungeşte şi săptămâna următoare în Lotus Fashion Week, în cadrul căreia în fiecare seară, de la ora 19, vor avea loc prezentări de modă.

Pe luni este programată o prezentare de lenjerie, pe marţi o prezentare de confecţii casual şi smart casual pentru bărbaţi, miercuri va fi ziua pantofilor şi a accesoriilor, iar joi Săptămâna Modei se va închide cu o prezentare de rochii de seară şi ţinute office pentru femei.

Tot la Lotus Center, în noua zonă de Food&Entertainment va avea loc marţi, de la ora 20, un spectacol de Stand Up Comedy care îl va avea în prim plan pe Cristian Dumitru, de la trupa "It's Show Time".