Directoarea unui liceu din Vaslui a întrerupt balul bobocilor, după ce pe scenă au apărut două dansatoare îmbrăcate provocator şi care se mişcau lasciv, scrie gandul.info. 

În momentul în care pe scenă au urcat DJ Morris şi dansatoarele sale, profesorii s-au scandalizat. Şi asta deoarece dansatoarele abia erau îmbrăcate şi purtau ciorapi rupţi. Directoarea de la Colegiul Economic "Anghel Rugină" , Daniela Popescu, a decis întreruperea show-ului cu tentă erotică.

Prezentatoarea balului l-a rugat pe DJ Morris să continue spectacolul fără cele două dansatoare, însă acesta a refuzat şi a părăsit scena.

Până la urmă, petrecerea s-a mutat din Casa de cultură "Constantin Tănase" într-un club din Vaslui, unde DJ Morris şi dansatoarele sale şi-au continuat recitalul, departe de ochii profesorilor.

Conducerea Colegiului Economic "Anghel Rugină" Vaslui a declanşat, vineri, o anchetă internă. "Am rămas şocată când am văzut că pe scenă au apărut cele două tinere în faţa a peste 450 de elevi. În secunda următoare, am plecat spre culise şi, în aproximativ un minut şi jumătate de la apariţia lor, am spus prezentatorului să iasă pe scenă şi să oprească un show-ul, ceea ce, de altfel, s-a şi întâmplat. Un astfel de incident nu poate fi trecut aşa de uşor cu vederea şi, în consecinţă, la începutul săptămânii viitoare, o să-l dezbatem în cadrul Consiliului de Administraţie şi cel Profesoral. Evident, s-ar putea lăsa şi cu sancţiuni în rândul organizatorilor, însemnând profesori şi elevi", a declarat, vineri, directoarea Colegiului Economic "Anghel Rugină" din Vaslui, Daniela Popescu.