Peste 2.000 de share-uri şi alte 4.000 mii de like-uri a adunat o tânără din Timişoara pe Facebook, după ce a postat "Balada lui Dragnea", un cântec pe care, spune ea, l-a compus în 20 de minute.

Marilena Mihailescu îl ironizează pe şeful PSD pentru proiectele privind graţierea şi amnistia, dar şi pentru faptul că are o iubită mult mai tânără decât el. "Liviu Dragnea mă numesc / În Parlament vreau să păşesc / Dar nu mă lasă condamnarea / Să vă arăt cât vă iubesc", începe cântecul compus de timişoreancă.

În melodie, personajul principal îl critică pe premierul Sorin Grindeanu pentru că nu i-a reuşit promovarea ordonanţelor pentru graţierea penalilor şi că, după ce a apărut Iohannis la şedinţa de Guvern, a început să vadă... elefanţii.

“Am vrut să iasă o parodie. Inspiraţia mi-a venit foarte rapid, am compus piesa în 20 de minute. Mesajul este destul de clar. Am scris textul cu gândul la ceea ce se întâmplă zilele acestea la noi. Am vrut să iasă o comedie, dar de fapt e o tragedie. La cum au putut să voteze oamenii un personaj ca Liviu Dragnea, un cercetat penal, divorţat, care trăieşte cu o tânără de 24 de ani. Valorile sale sunt imoralitatea şi necinstea”, a declarat Marilena Mihailescu pentru adevarul.ro.