Fie că ești la cumpărături zilnice sau la cinematograf, la locul de joacă al copiilor sau la o cafea, la un grătar sau la o plimbare în natură, vei fi întotdeauna la doi pași de casă - aceasta este promisiunea noii zone rezidenţiale de lifestyle a oraşului Oradea.

Aflată în imediata vecinătate a zonei de shopping formată din Oradea Shopping City (fostul Tiago), ERA Shopping Center, Bricostore, Carrefour, Obi, Baumax şi Real, dezvoltarea rezidenţială Bălcescu vine ca o urmare firească a urbanizării zonei. Spaţiul noului cartier se întinde pe o suprafaţă de 25 hectare şi este compus din peste 300 de locuri de case de aproximativ 500 mp fiecare, configurate conform unui masterplan specific realităţii urbane europene.

Astfel, accesul este gândit să fie realizat din mai multe direcţii, să te conducă în cel mai firesc şi eficient mod către locaţia aleasă de tine pentru construcţia viitorului cămin. Descurajând traficul de tranzit în cadrul cartierului, trafic cu care Oradea încă se confruntă în zona centrală, logistica deplasării în cadrul noii zone rezidenţiale Bălcescu este de tip arbore. Dacă ai fi o picătură de apă, ai ajunge în cel mai scurt timp de la rădăcină la frunzuliţa ta. Arterele sunt prevăzute a fi ample, iar inima zonei va bate în centrul unui parc verde de 2,5 hectare, la al cărui spaţiu dezvoltatorul contribuie gratuit.

Stilul de viaţă al viitorilor locuitori este îmbogăţit de facilităţile de ultimă oră ale zonei şi prin amploarea dezvoltării oportunităţilor de shopping şi recreere. Este vorba din nou de acces, însă de data aceasta la lifestyle-ul citadin occidental. Geografic vorbind, centrul cartierului se află la 7 minute de mers cu maşina până în zona zero a oraşului - Primăria - la o oră cu trafic de vârf. Astfel, toate celelalte utilităţi urbane sunt uşor accesibile. Fie că e vorba de grădiniţă, şcoală, cabinete medicale, service auto, de cumpărăturile zilnice sau cele de fashion şi folosinţă îndelungată, te afli în limita a 10 minute distanţă de oricare dintre ele. În plus, accesul facil la noua şosea de centură te lansează rapid către o destinaţie de weekend fără a mai trebui să traversezi oraşul.

Cartierul se găseşte în plin avânt imobiliar, utilităţile fiind introduse în această toamnă. În acest moment zona este pregatită pentru construcţii, prin existenţa curentului electric în dreptul fiecărei parcele, a apei menajere până în centrul de greutate al cartierului şi a căilor de acces pietruite. Totul este pregătit pentru oricine caută să îşi construiască o viaţă aerisită dar şi urbană, alături de prieteni, însă cu bucuria intimităţii calde a familiei.

Cartierul Bălcescu este proiectul rezidenţial de maturitate al dezvoltatorului imobiliar Adrian Mihuţ. Cu acest nou proiect, oportun oraşului şi zonei, omul de afaceri îşi pune amprenta pe dezvoltarea municipiului Oradea prin consolidarea rezidenţială a noii zone de lifestyle de pe Calea Aradului.

Principalul beneficiu al noului cartier este programarea din start a unui mod de viaţă aerist dar şi urban, proxim dar şi intim, conform unor principii ce au urbanizat modern suprafeţe întinse în Europa occidentală şi Statele Unite, făcând uitat disconfortul specific vieţii în blocurile agomerate. Toate acestea dau consistenţă sloganului campaniei de lansare a proiectului, "Vino să locuieşti între prieteni!".

Cartierul Bălcescu îşi propune să răspundă organizat, pe măsura exigenţelor secolului 21, nevoii de locare a celor care iau în considerare achiziţia unui lot de casă şi doresc să înceapă şi construcţia în viitorul apropiat. El este un răspuns calitativ superior celorlalte zone de extindere ale oraşului, care oferă terenuri de casă la preţuri similare, însă unde accesul şi utilităţile generează costuri ascunse pe care mulţi nu le au în vedere în faza iniţială, neajunsuri care vor greva masiv în viitor dezvoltarea şi valoarea imobilului construit.

Nivelul de înălţime al construcţiilor este limitat la parter, etaj şi mansardă, unificând şi pe verticală standardul rezidenţial al zonei. Parcelele Cartierului Bălcescu se constituie, aşadar, într-o achizitie a cărei valoare va creşte odată cu vizibila dezvoltare a acestei părţi a oraşului şi care va consolida valoarea totală a proprietăţii (teren şi casa). Altfel spus, o investiţie de succes, între prieteni!

Tel. 0259.416.218, 0732.733.623
E-mail: vino@cartierulbalcescu.ro
www.cartierulbalcescu.ro

(advertorial)