Ultima acţiune din acest an pentru conducătorii, antrenorii şi jucătorii echipei de fotbal Luceafărul Felix a fost banchetul de la sfârşitul stagiunii de toamnă, desfăşurat vineri într-un restaurant din Oradea.

După o evoluţie meritorie pentru jucătorii orădeni, care au încheiat turul de campionat al seriei vestice din Liga a II-a pe poziţia a IX-a, în contextul în care au avut foarte mulţi jucători tineri în lot, fotbaliştii, însoţiţi de antrenori şi oficiali s-au reunit la o petrecere de final de an, unde, închinând un pahar de şampanie, au discutat despre parcursul echipei.

În situaţia în care multe cluburi din România se confruntă cu probleme în această perioadă, situaţia de la clubul patronat de Gavrilă Ghilea este una stabilă, iar finanţatorul îşi propune să să menţină echipa în eşalonul secund şi pe viitor.

În această iarnă lotul va suferi anumite modificări, în sensul că vor pleca mai mulţi jucători (în jur de 6-7), care vor fi înlocuiţi cu alţii mai tineri. Cum la retrogradare situaţia nu este chiar atât de complicată, în condiţiile în care trei echipe s-au retras deja şi sunt şi altele care au probleme serioase, cei de la Luceafărul speră să aibă un sezon de primăvară cât mai mulţumitor din punct de vedere al poziţiei în clasament.

La banchetul de sfârşit de an, pe lângă jucători, antrenori şi oficiali, nu au lipsit nici invitaţii, Dan Matei şi Lucian Stance, directorul şi directorul adjunct de la LPS Bihorul, cei care au şi un protocol de colaborare cu clubul Luceafărul. Atât antrenorul Călin Moldovan, cât şi managerul Florin Fărcaş şi preşedintele Dumitru Ghilea s-au declarat mulţumiţi de evoluţia echipei în prima parte a competiţiei.

Reunirea echipei Luceafărul va avea loc pe 9 ianuarie, conducerea clubului promiţând deja şi un prim cantonament.