Cine s-ar fi gândit că şantierele fără sfârşit deschise pe bandă rulantă de Termoficare îi bucură pe unii. Cel puţin pe cei care ştiu cum să valorifice ţevile vechi, dezgropate din pământ, la fier vechi. Şeful Serviciului Comercial din Termoficare, Mircea Chereji, şi-a dat luna trecută demisia, după ce a fost cercetat în cadrul unei comisii de disciplină.

Omul este bănuit că ar fi vândut pe "persoană fizică" la fier vechi circa 25 tone de fier sub formă de conducte dezgropate din oraş, în valoare de aproape 5.000 euro.

Afacerea ar fi ieşit la iveală după ce firma de fier vechi ar fi anunţat un transport din luna iulie conducerii societăţii Termoficare, care însă nu ştia nimic de acest lucru.

Transporturile de ţevi vechi ar fi fost înregistrate la depozit ca fiind din partea firmei Primăriei, dar fără ca aceasta să şi încaseze banii pentru ele. În urma scandalului, lui Chereji, bănuit că intenţiona să bage banii în buzunar, i s-a pus în vedere să părăsească societatea, iar compartimentul pe care îl conduce a fost transferat în subordinea directă a directorului Călin Ungur, pentru o mai bună supraveghere a activităţii.

Cazul face şi subiectul unei anchete deschise de Poliţie, după ce şefii Termoficare l-au băgat pe Chereji "pe ţeavă". Că tot manifesta înclinaţii pentru aceste piese...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!