Un bărbat a fost atacat de un urs, duminică după-amiază, pe o păşune dintre localităţile Monor şi Batoş din județul Bistrița-Năsăud. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență din acel județ, bărbatul a suferit leziuni în zona capului, mâinilor şi picioarelor.

„Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD este direcţionat de urgenţă spre localitatea Monor pentru a prelua un bărbat atacat de urs (pe păşunea dintre localităţile Monor şi Batoş). Din primele informaţii, bărbatul este conştient, cooperant, prezintă plăgi la nivelul capului şi membrelor superioare şi inferioare”, au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud, conform StirileProTV.ro

În aceeași informare se mai arată că victima a fost preluată de către aparținători, care au pornit cu autoturism de teren în întâmpinarea echipajului SMURD. „Intervenţia este în dinamică", se mai precizează în mesajul ISU. 

Pe de altă parte, prezenţa unui alt urs a fost semnalată, duminică, la marginea municipiului Bistriţa, pe un traseu amenajat pentru alergare şi ciclism din Pădurea Codrişor. ISU Bistriţa-Năsăud a trimis un mesaj RO-Alert pentru a avertiza persoanele aflate în zonă asupra pericolului, iar un echipaj de jandarmi s-a deplasat în acea zonă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!