Un bărbat de 34 de ani din Bihor este căutat de familie şi de poliţişti după ce, luni, a plecat dintr-un spital din Oradea şi de atunci nu mai este de găsit. El ajunsese la spital după un "accident casnic", transmit poliţiştii, fără a specifica despre ce a fost vorba. 

"Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au fost sesizaţi marţi, 15 iunie a.c., de familia unui bărbat de 34 de ani, din comuna Şimian, sat Şimian, judeţul Bihor - DUDAS LEONARD FLORIN -  că acesta a plecat voluntar în cursul zilei de 14 iunie a.c., în jurul orei 17.30, de la o unitate spitalicească din Oradea, unde a fost transportat pentru îngrijiri medicale, în urma unui accident casnic şi nu a mai revenit", se arată într-o informare transmisă, marţi, de IPJ Bihor. 

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 m, greutate 78 de kg., constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten închis, tuns scurt. Pe obrazul stâng prezintă o cicatrice recentă.

ÎMBRĂCĂMINTE: Tricou maro, pantaloni de trening albastru închis, pantofi sport negri.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", se subliniază în apelul IPJ.