Descoperire groaznică, în acest sfârşit de săptămână în cartierul orădean Europa. Un bărbat a fost găsit mort, cu un cuţit înfipt în el, chiar în casa în care locuieşte.

Sursele BIHOREANULUI afirmă că fapta a fost descoperită vineri. Din câte se pare, bărbatul, care ar fi suferit de afecţiuni depresive, şi-ar fi pus capăt zilelor, fiind găsit decedat chiar de mama sa.

Contactată de BIHOREANUL, comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Bihor, a precizat că evenimentul a fost sesizat prin numărul de urgențe 112 în jurul orei 13. 

"La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic. Victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 49 de ani din Oradea, iar cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În acest moment nu există suspiciuni să fi fost victima vreunei infracţiuni", a declarat, duminică, reprezentanta Poliţiei Bihor.

Aceasta a mai precizat că ancheta, pentru stabilirea exactă a cazelor şi împrejurărilor morţii, este continuată de poliţiştii bihoireni sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă tribunalul Bihor.