Un bărbat în vârstă de 42 de ani a ajuns la spital în stare foarte gravă, după ce Dacia pe care o conducea a intrat într-un TIR, pe DN1, la intrarea în Tileagd. Omul mergea spre Cluj când a pierdut controlul volanului.

"Conducătorul unui autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, un bărbat de 42 de ani din Tileagd, în momentul în care a pătruns într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren înmatriculat în judeţul Covasna condus regulamentar din sens opus", a declarat BIHOREANULUI inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Şoferul Daciei a rămas blocat între fiare, astfel că la locul accidentului s-a deplasat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD, care a preluat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

"Este vorba de un bărbat politraumatizat, care are mebrele fracturate, bazinul fracturat, precum şi toracele", a declarat locotenentul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Potrivit şefului UPU-SMURD, dr. Hadrian Borcea, "victima este în stare gravă şi are foarte multe fracturi".

În prezent, circulaţia în zona accidentului se desfăşoară pe un singur fir.