Un bărbat în vârstă de 47 de ani a ajuns la spital, marţi seară, după ce s-a intoxicat cu fumul degajat de flăcările care au cuprins casa în care se afla, proprietatea fratelui său. De altfel, acesta a fost cel care l-a şi scos pe bărbat din clădire.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de ISU Crişana, alerta de incendiu s-a dat la ora 21.45, anunţându-se că o casă de pe strada Avram Iancu din Valea lui Mihai este cuprinsă de flăcări. "Ajunşi la faţa locului, pompierii militari paramedici au procedat la acordarea primului ajutor calificat unui bărbat aflat în curtea gospodăriei, în stare de inconştienţă, care fusese evacuat din locuinţă de către fratele acestuia, proprietarul casei. În urma îngrijirilor de specialitate primite, starea victimei, care se intoxicase cu fum, s-a ameliorat, bărbatul, în vârstă de 47 de ani, fiind conştient în momentul sosirii la spital", a declarat căpitanul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana.

Concomitent cu misiunea de salvare a bărbatului, cele două echipaje de pompieri care au intervenit au acţionat şi pentru stingerea incendiului care cuprinsese dormitorul locuinţei şi au reuşit să lichideze flăcările înainte să se propage la toată locuinţa.

Cercetările făcute de pompieri au scos la iveală că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la o ţigară uitată aprinsă.