Bărbatul de 48 de ani care vineri, în plină zi, a agresat sexual o femeie pe strada Feldioarei din Oradea, a fost trimis în arest.

Aşa cum BIHOREANUL a scris, agresiunea s-a petrecut în jurul orei 13.30 şi a fost observată de un echipaj de jandarmi. De altfel, aceştia l-au prins pe bărbat şi l-au predat poliţiştilor, care apoi l-au reţinut.

"Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei", a declarat Ioana Lascău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, pentru BIHOREANUL.

Sâmbătă, bărbatul, pe numele său Adrian Iosif Bojani, un etnic rom din satul bihorean Cheresig, a fost dus în faţa magistraţilor Judecătoriei Oradea, cu propunerea de arestare preventivă, propunere care a fost admisă. Astfel, el a rămas după gratii.

Tâlhar şi bătăuş

BIHOREANUL a aflat că agresorul a mai fost închis. La sfârşitul anului 2014, el a fost condamnat la doi ani şi zece luni de închisoare, o pedeapsă conexată în urma a două procese în care Bojani a fost inculpat.

Mai precis, bărbatul a fost găsit vinovat pentru că, în 2008, l-a bătut violent pe bebeluşul de doar 9 luni al concubinei sale, agresiune în urma căreia micuţul a avut nevoie de aproape o sută de zile de îngrijiri medicale. De asemenea, într-un alt dosar, Bojani a fost găsit vinovat de tâlhărie calificată, după ce, în luna august a anului 2014, a furat 60 de euro şi 227 de lei din casa unui orădean. Pentru că acesta l-a surprins la furat, Bojani l-a lovit şi a încercat să-l strângă de gât.

Conform datelor publice existente pe site-ul instanţelor, Bojani a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Satu Mare în septembrie 2016.

Citeşte pe această temă articolul: "Femeie agresată sexual în plină zi, în Oradea! Făptaşul, un bărbat de 48 de ani, a fost prins de jandarmi"