Bărbatul de 67 de ani din Nojorid, dat dispărut duminică de familie, a fost găsit decedat luni dimineața lângă sat, în zona unei cazemate dezafectate. În prezent, nu există suspiciuni că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

La câteva ore după ce a transmis un apel către bihorenii care au informații despre Viorel Chifor, care plecase de acasă duminică, în jurul orei 12, Poliția Bihor a revenit cu o informare în care se precizează că bărbatul a fost găsit fără suflare.

(n.r. - luni) În jurul orei 10.00, bărbatul de 67 de ani a fost găsit, din nefericire, decedat, în zona unei cazemate dezafectate din apropierea localității Nojorid, județul Bihor”, se arată în informarea Poliției Bihor. 

În acest caz, căutările au fost efectuate de polițiștii din Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea.

„Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei”, se mai precizează în comunicat. 

Se pare că bărbatul se afla sub un tratament medical. 

Polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!