EL Clasico se joacă astăzi în La Liga. Unul dintre cele mai mari derby-uri din lume este Real Madrid – Barcelona, iar Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă garantată pentru victoria catalanilor.

Pe lângă cotele de top, ai şi Happy Monday Bonus lunea şi bonus de 100% la prima depunere.

Premier League

Manchester City nu are altceva de făcut în afară de a-şi confirma forma bună în care se află şi de a câştiga cu o echipă de mijlocul clasamentului precum Leeds, care nu are alte ambiţii.

Liverpool se gândeşte mai mult la returul cu Real Madrid din sferturile Ligii Campionilor, dar nu poate neglija nici campionatul, unde ocupă momentan locul şapte. Cormoranii trebuie s-o bată pe Aston Villa pentru a nu risca să rămână în afara Europei.

Crystal Palace nu are emoţii legate de retrogradare, dar nici nu poate spera la mai mult. Chelsea e cu un picior în semifinalele Ligii Campionilor şi la un punct de locul patru, deţinut momentan de West Ham. Avantaj clar oaspeţi.

Bundesliga

Cei de la Bayern sunt nemulţumiţi după înfrângerea de acasă cu PSG, aşa că-şi vor descărca nervii pe oaspeţii de la Union Berlin. Au şi oaspeţii calculele lor, dar aici nu vedem alt pronostic în afară de 1.

Bremen e la şapte puncte de zona periculoasă şi nu îşi face prea multe griji, în timp ce Red Bull s-a împăcat probabil că trebuie să se mulţumească cu locul doi. Ca să nu-l piardă şi pe acesta în dauna lui Wolfsburg, oaspeţii trebuie să câştige. Leipzig are cea mai mare cotă garantată la Mozzart Bet.

Derby-ul etapei se joacă la Frakfurt, între Eintracht şi Wolfsburg. Ambele formaţii traversează o perioadă destul de bună, aşa că vom avea parte de un meci echilibrat. Un mic avantaj în contul gazdelor.

Hertha a făcut, destul de surprinzător, patru puncte în ultimele două etape (3:0 cu Leverkusen şi 1:1 la Union Berlin). Şi Mönchengladbach pare să-şi fi revenit, câştigând ultimele două jocuri. Un plus de valoare în contul oaspeţilor.

E greu de crezut că Stuttgart va reuşi să prindă Europa în acest sezon, în timp ce Dortmund se gândeşte mai mult la returul din Liga Campionilor cu City. În mod normal, avantajul ar trebui să fie de partea oaspeţilor.

Serie A

Spezia e la şapte puncte de zona fierbinte şi, chiar dacă evoluează după principiul "una caldă – una rece", n-ar trebui să aibă probleme cu Crotone, care a pierdut trei meciuri consecutive şi e cu un picior în Serie B.

Parma încă îşi face speranţe că se poate salva, dar acum va da piept cu Milan, care n-a pierdut doar cursa pentru titlu cu Inter, ci îşi vede serios ameninţată şi poziţia a doua. În mod normal, 2. AC Milan primeste cea mai mare cotă garantată la Mozzart Bet.

Udinese vine după înfrângerile cu Atalanta şi Lazio, în timp ce Torino e la doar două puncte în faţa lui Cagliari, care ocupă un loc de baraj. Motivaţie mai mare există în tabăra taurilor, de văzut dacă şi putinţă.

Liga 1

Sepsi vine după o înfrângere la Arad, iar FCSB după o remiză albă la Craiova. Nimeni nu câştigă uşor puncte la Sf. Gheorghe, dar valoarea e, totuşi, de partea bucureştenilor.

(advertorial)