Echipa de baschet CSM CSU Oradea s-a impus clar, marţi seară, în meciul disputat în deplasare pe terenul echipei BC Timişoara, cu scorul de 92-73. Aceasta a fost a doua partidă disputată de orădeni în grupa valorică a locurilor I-VI din Liga Naţională, ce precede play-off-ul.

Revenit recent pe teren după o accidentare serioasă, americanul Sean Barnette a marcat 18 puncte pentru orădeni, a reuşit 6 recuperări şi a dat două pase decisive.

De asemenea, de la orădeni s-a remarcat şi Andrei Mandache, căpitanul echipei, care a marcat 15 puncte, a avut trei pase decisive şi o recuperare, precum şi Martin Zeno, cu 13 puncte, 3 recuperări şi 6 pase decisive. 

Pentru timişoreni, cel mai important om de pe teren a fost Adrian Diaz, cu 13 puncte, 6 recuperări şi 3 pase decisive. CSM CSU Oradea a controlat partida pe aproape tot parcursul acesteia, scorul pe sferturi fiind 18 - 29, 17-26, 23-18, 15-19. 

În prima partidă din grupa valorică I-VI din Liga Naţională, orădenii au fost învinşi, pe teren propriu, de U BT Cluj, cu scorul de 79-84.

Orădenii vor juca sâmbătă seară, în Arena Antonio Alexe, împotriva echipei Steaua Bucureşti. Ora urmează să fie anunţată.