Deputatul Partidului Mişcarea Populară Florin Popescu, un apropiat al Elenei Udrea şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, este urmărit penal de DNA pentru că ar fi cerut mai multor oameni de afaceri 70 de tone de pui.

Potrivit gandul.info, Popescu urma să împartă puii drept mită electorală. În schimbul produselor de pui utilizate drept mită electorală, Florin Popescu le promitea oamenilor de afaceri contracte publice şi protecţie.

Florin Popescu a fost audiat la DNA unde i-a fost adus la cunoştinţă faptul că este urmărit penal. "Nu am nimic de ascuns. Sunt la dispoziţia Justiţiei", a declarat Florin Popescu la ieşirea de la DNA.

Întrebat dacă dosarul în care este vizat are legătură cu presupuse fapte de corupţie privind modul de organizare a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din anul 2012, Popescu a declarat, citat de Mediafax, că s-a implicat în acea campanie, deşi era suspendat din funcţia deşinută atunci în PDL.

Întrebat dacă în legătură cu acea campanie a cerut bani unor oameni de afaceri, Popescu a spus că nu a solicitat niciun ban.