Poliţia Locală a închis la finalul anului trecut barul Bogdinel, situat la parterul unui bloc din Calea Aradului, după ce, în ciuda faptului că au fost somaţi şi amendaţi în diferite rânduri, proprietarii societăţii comerciale cu acelaşi nume nu şi-au obţinut autorizaţia de funcţionare.

De-a lungul timpului, SC Bogdinel SRL a fost sancţionată cu 2.000 de lei pentru nedeţinerea autorizaţiei de desfăşurare a activităţii de alimentaţie publică eliberată de Primăria Oradea şi, la finalul anului trecut, a mai primit două amenzi de câte 400 de lei pentru aceeaşi abatere, în baza OG nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă.

Cum după niciuna dintre sancţiuni, proprietarii Bogdinel, local situat pe Calea Aradului nr. 44 bl. D4, nu au obţinut autorizaţia de funcţionare, Poliţia Locală a decis să dispună suspendarea activităţii localului pe o perioadă nedeterminată, conform prevederilor aceleiaşi ordonanţe de Guvern.

"La controlul din data de 31.12.2015, agenţii de poliţie au constatat că barul "SC Bogdinel SRL", situat în municipiul Oradea, str. Calea Aradului nr. 44, bl. D4, este închis, respectând dispoziţia de suspendare a activităţii", se precizează pe site-ul Primăriei.

Tot în luna decembrie, Poliţia Locală a închis şi restaurantul Casa Piraţilor situat tot în Calea Aradului, din aceleaşi motive. Reprezentanţii instituţiei din subordinea Primăriei au anunţat că vor continua verificarea autorizaţiilor pentru desfăşurarea activităţii de alimentaţie publică, "urmând ca în cazul în care se mai constată şi alte abateri de acest gen să se propună măsura suspendării activităţii până la obţinerea autorizaţiei".