Baschetbaliștii formației orădene CSM Universitatea au încheiat sezonul regulat al Ligii Naționale, ediția 2014-2015, pe locul al VII-lea și au obținut astfel accesul pentru faza play-off a competiției.

Conform regulamentului, echipa de pe poziția a VII-a va juca în primul tur din play-off, cu echipa de pe locul II. Elevii antrenorului Cristian Achim cunosc faptul că vor întâlni Steaua CSM EximBank, care a terminat pe poziția secundă sezonul regulat. Tot conform regulamentului, cele două formații se vor duela după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Steaua va beneficia de avantajul terenului propriu, urmând să găzduiască primele două jocuri ale seriei și eventual un meci decisiv. În schimb, CSM U Oradea va găzdui meciul cu numărul 3 și cel cu numărul 4. Play-off-ul este programat să demareze pe data de 10 aprilie.

În sezonul regulat, Steaua CSM EximBank București a învins de două ori CSM U Oradea. În tur, la Oradea, scorul a fost de 94-93, după un meci ce a necesitat prelungiri. În schimb, la jocul retur, bucureștenii s-au impus cu scorul de 92-75.

De precizat faptul că CSM U Oradea a terminat sezonul regulat cu un bilanț general de 13 victorii și 11 înfrângeri, în timp ce Steaua CSM București a avut un bilanț general de 18 victorii și 6 înfrângeri.