De Dragobete, sărbătoarea românească a iubirii, clubul de baschet CSM Oradea a lansat online o mini-campanie inedită prin care complimentează fanele echipei.

Pe pagina de Facebook a clubului, reprezentanţii CSM Oradea au postat treptat, de miercuri dimineaţa, mai multe fotografii cu mesaje romantice care cuprind analogii legate de momente importante din meciurile de baschet şi jocuri de cuvinte bazate pe numele câtorva dintre jucătorii formaţiei orădene de baschet.

Cel mai de succes mesaj de până acum a fost "Eşti la fel de frumoasă precum un coş marcat în ultima secundă", însoţit, în subsol, de moto-ul campaniei: "De dragobete iubim baschetul".

Pe o fotografie cu americanul Sean Barnette, CSM a scris "SE ANunţă o zi plină de iubire!", iar pe una cu Rareş Paşca, cel mai vechi component al echipei, a fost pus mesajul "RARE-S fetele frumoase precum eşti tu".

Fanii au felicitat clubul pentru iniţiativa de a marca ziua de Dragobete şi de a lega-o cu activitatea CSM Oradea.

Pe de altă parte, marţi, CSM Oradea a anunţat transferul unui nou jucător. Este vorba despre Martin Zeno, un jucător titrat care vine din campionatul Finlandei.