Baschetbalistele de la CSM au câştigat partida împotriva Sportului Studenţesc disputată miercuri la Bucureşti, în prima etapă a grupei a doua valorice cu scorul de 73-68.

A fost o partidă extrem de dificilă pentru ambele formaţii, după ce gazdele au condus în marea majoritate a timpului, pe final, "mult mai dornice de a obţine victoria, baschetbalistele orădene au luptat cu ardoare", după cum a declarat antrenoarea secundă Ioana Croitoru, şi au reuşit să răstoarne situaţia de pe tabelă. În cele din urmă, orădencele s-au impus chiar la o diferenţă de 5 puncte, cu 73-68. Pe reprize s-a consemnat: 26-17, 15-15, 9-19 şi 18-22.

Mihaela Adi şi Ioana Gavra s-au dovedit a fi cele mai eficace jucătoare de la CSM U în această partidă, fiecare trecându-şi în cont câte 23 de puncte. Pe locul trei în topul marcatoarelor orădence în acest joc a fost tânăra Loredana Ulica, cu 12 puncte.

În celelalte două partide ale primei etape din grupa a II-a valorică a Diviziei A la baschet feminin, Universitatea Cluj a învins pe teren propriu Politehnica Naţional Iaşi, cu scorul de 77-64, iar CSU LPS Alba Iulia a trecut, de asemenea, în faţa propriilor suporteri, de Galactica Olimpia Braşov, cu scorul de 81-42.

Următorul meci pentru echipa orădeană este programat pe 12 februarie, pe teren propriu, în compania moldovencelor de la Politehnica Naţional Iaşi, până atunci campionatul fiind întrerupt.