Prezentă în grupa A a Ligii I, cel de-al doilea eşalon din baschetul feminin românesc, echipa orădeană Universitatea CSM a disputat duminică pe teren propriu, la Arena Antonio Alexe, cel de-al patrulea joc din acest sezon.

Elevele antrenoarei Ioana Nistor au primit replica formaţiei CSU II Alba Iulia, echipă de care au fost întrecute cu scorul de 51-41.

Meciul, care a contat pentru runda a IV-a, a consemnat şi cea de-a patra înfrângere pentru orădence, cu toate că de această dată au avut în faţă penultima clasată.

Pe sferturi s-a consemnat: 6-17,  9-11,  5-11 şi 21-12.

După cum se poate observa şi după raportul punctelor marcat în cele patru secvenţe, baschetbalistele orădence au contat doar în ultimul sfert, când oaspetele aveau însă un avantaj considerabil.

U CSM Oradea a pierdut însă fără drept de apel în faţa unei echipe care a fost net inferioară ca talie, dar care a compensat acest dezavantaj printr-o mobilitate foarte bună, o circulaţie excelentă a balonului şi o precizie net superioară în aruncări.

De la orădence, doar Timea Peter s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, în timp ce jocul Ioanei Gavra şi al Loredanei Ulica a fost bun doar pe alocuri. În rest, tinerele baschetbaliste care completează lotul mai au de muncit pentru a ajunge la performanţă.

Dacă pentru U CSM Oradea, Gavra şi Ulica au marcat câte 13 puncte fiecare, de la oaspete s-au remarcat Petrifălea, cu 21 puncte, şi Talabet, autoare a 17 puncte.

În acest joc pentru U CSM Oradea au evoluat: Gavra 13 puncte, Anei, Peter 9, Ulica 13, Ţigan 2, Kozma 2, Ciobanu 2, Dimoftiu şi Gavric. Antrenoare: Ioana Nistor.

În clasament, formaţia bihoreană a rămas pe locul al VI-lea, ultimul în grupa A din Liga I şi va juca în etapa viitoare, tot acasă, pe data de 20 decembrie, cu cea de-a doua clasată, ACS BC Sirius Tg. Mureş.