Echipa orădeană de baschet feminin Universitatea CSM a înregistrat sâmbătă cea de-a 12-a înfrângere în campionat. Evoluând la Arena Antonio Alexe, în faţa formaţiei bucureştene Rapid, elevele antrenoarei Adriana Niculescu au cedat şi această dispută.

Meciul, care a contat pentru etapa a 13-a a campionatului Diviziei A, a început în nota de dominare a formaţiei bucureştene, care a câştigat primul sfert la o diferenţă de 6 puncte, cu scorul de 22-16. În sfertul secund, jucătoarele orădene au avut o prestaţie ceva mai bună şi au reuşit să în scrie 17 puncte, timp în care partenerele lor de întrecere şi-au trecut în cont doar 13 puncte.

După pauza mare, însă, echipa giuleşteană a făcut din nou legea în teren, dominând ferm formaţia orădeană. Astfel, în sfertul al treilea, Rapidul s-a impus cu scorul de 20-14, iar în cel de-al patrulea, şi mai drastic, cu 24-7.

Universitatea CSM Oradea a pierdut astfel la o diferenţă de 25 de puncte, scor 54-79, şi rămâne cu o singură victorie la activ, în 13 etape disputate, fiind una dintre codaşele clasamentului.

În partida cu bucureştencele, de departe cea mai bună jucătoare de la Universitatea CSM a fost Odessa Williams, autoare a 22 de puncte, în timp ce de la oaspete s-a remarcat în special Ana Pavel, cu 26 de puncte înscrise.