Formaţia orădeană de baschet feminin CSM Universitatea a fost învinsă şi în etapa a treia a campionatului Diviziei A la Bucureşti. Evoluând în compania grupării CSM Sportul Studenţesc, formaţia orădeană a cedat sâmbătă cu scorul de 59-80, după ce un singur sfert din cele patru a reuşit să şi-l adjudece la diferenţă de un singur punct cu 11-10.

Chiar dacă au început bine meciul, elevele antrenoarelor Adriana Niculescu şi Ioana Croitoru s-au văzut conduse la finele primelor 10 minute cu scorul de 19-13. După un început bun în sfertul al doilea şi cu ajutorul arbitrilor, care nu au sancţionat faulturile la echipa orădeană la câteva acţiuni ofensive, bucureştencele au reuşit să-şi mărească diferenţa pe tabela de marcaj.

Totuşi, sfertul al doilea a fost câştigat de echipa orădeană, cu 11 la 10. În prima parte s-a produs însă şi o accidentare a jucătoarei de culoare de la CSM Universitatea, Keyva Small, care, deşi a început partida având enterocolită şi a evoluat primul sfert, în sfertul al doilea a căzut pe teren şi a avut nevoie de intervenţia Ambulanţei pentru a fi repusă pe picioare. De altfel, criza de efectiv a bihorencelor este accentuată de două etape, atunci când s-au accidentat şi Ioana Gavra, Carla Ţigan şi Oana Sărăcuţ, jucătoare care nu au evoluat în partida de la Bucureşti.

În jumătatea a doua a confruntării cu studentele bucureştence, baschetbalistele de la CSM Universitatea au fost depăşite net, gazdele adjudecându-şi sferturile trei, cu 22-14, şi patru, cu 29-21.

"Ne confruntăm cu probleme de efectiv. Faţă de celelalte meciuri, totuşi, s-a văzut că fetele şi-au dat silinţa. Din păcate, nu am avut soluţii de schimbare în jumătatea a doua a confruntării. Scorul nu reflectă însă realitatea din teren, iar bucureştencele au câştigat şi cu ajutorul arbitrilor", a declarat la sfârşitul jocului antrenoarea Ioana Croitoru.

Principala marcatoare în jocul de la Bucureşti de la echipa orădeană a fost Williams, cu 19 puncte, urmată de Sabău cu 13, Mesaroş cu 9, Cristea cu 8, Vlaicu cu 6, Gherle şi Criş cu câte 2 puncte. De la bucureştence s-au remarcat în special Werema, autoare a 17 puncte, şi Lungu, cu 15.