Candidată certă la titlul de campioană naţională, LMK Sf. Gheorghe nu a întâmpinat nicio problemă în a se impune în partida de la Oradea. De altfel echipa din Covasna, care se bazează pe serviciile mai multor internaţionale, a jucat ca la carte, permiţându-şi să cedeze doar sfertul patru, când antrenorul american Nolan Stacey a trimis în teren toate rezervele.

Oaspetele au început în forţă, conduceau cu 0-7, iar orădencele au marcat primele puncte abia în minutul 6. Chiar şi aşa, CSM U Oradea a ajuns la 5-7, însă a încheiat primul sfert în dezavantaj "dublu": 7-14.

Oaspetele şi-au demonstrat cu adevărat superioritatea în sfertul secund, pe care l-au câştigat cu 22-4, astfel că la pauză era 11-36. În minutul 24, Vanessa Gidden avea marcate 16 puncte, cu unul mai mult decât echipa orădeană, iar la finele sfertului trei, scorul era 21-60. Oradea a redus din diferenţă în ultimul sfert, când oaspetele au folosit rezervele.

LMK Sf. Gheorghe a devenit lider în Seria NV a Diviziei A, cu patru victorii în patru jocuri. CSM U Oradea nu a putut alinia decât 7 jucătoare, datorită faptului că 8 jucătoare din lot sunt răcite.


CSM U Oradea - LMK Sf. Gheorghe 43-76

Scorul pe sferturi: 7-14, 4-22, 10-24, 22-16

CSM U Oradea: Ioana Gavra 9, Loredana Ulica Aisha Barkley 8, Oana Sărăcuţ 2, Monica Ardelean 9, Carla Ţigan, Tiffany Brown 15. Antrenor: Adriana Niculescu

LMK Sf. Gheorghe: Angella Csillag 2, Irina Borş, Ildiko Vass 18, Kristen Rasmunssen 1, Vanessa Gidden 25, Florina Diaconu 18, Ildiko Nagy 5, Kinga Vereş, Emoke Sandor 2, Briggita Miska 5. Antrenor: Nolan Stacey.

Arbitri: Alin Faur, Cristian Trofin (ambii Timişoara); Comisar de joc: Alexandru Columban (Cluj).