Profitând de ziua de pauză de la Campionatul European de baschet feminin U18 - Divizia B, membrii Birolului Federal al Federaţiei Române de Baschet s-au întrunit vineri, în Sala de Conferinţe a Hotelului Continental din Oradea, unde s-a stabilit programul competiţional pentru sezonul 2014-2015 al Ligii Naţionale de baschet, atât la feminin cât şi la masculin.

La feminin, în urma tragerii la sorţi a poziţiilor din Tabelul Berger, cel care dă programul competiţional, a reireşit că formaţia orădeană CSU va evolua în prima etapă din Liga Naţională, ediţia 2014-2015, în deplasare, la Braşov, cu Olimpa CSU.

În etapa a II-a a primului eşalon de baschet feminin, formaţia CSU Oradea va juca acasă cu Universitatea Cluj, în runda a III-a se va deplasa la Târgovişte, pentru jocul cu formaţia CS Municipal din localitate. Etapa a IV-a le va aduce pe terenul orădencelor ca adversare pentru CSU pe bănăţencele de la BC Danzio, în timp ce în runda a V-a, CSU Oradea va evolua la Arad, în compania celor de la Univ. Vasile Goldiş ICIM.

La masculin, sezonul se va deschide cu jocurile din primul tur al Cupei României, programate pe 27 septembrie, manşa I, şi 1 octombrie, manşa a II-a. Primul joc va avea loc la Oradea.

În urma tragerii la sorţi, CSM Oradea va întâlni în primul tur din cupă echipa sibiană CSU.

În campionat, la masculin, CSM Oradea va disputa jocul din prima etapă pe 4 octombrie, în compania celei de-a doua formaţii a Clujului, CS Universitatea, echipă nou-promovată.