Echipa orădeană de baschet masculin CSM dispută vineri, de la ora 17, partida din manşa a II-a a turului I din cadrul Cupei României, din compania celor de la Concordia Chiajna.
Partida, programată la Chiajna, va transmisă în direct de Digi Sport şi va porni de la scorul de 81-53, rezultat cu care s-a impus în manşa I, la Oradea, formaţia CSM.

Teoretic, formaţia bihoreană nu ar trebui să întâmpine probleme în a obţine calificarea, rezultatul din prima manşă fiind cât se poate de liniştitor în perspectiva acestui joc, de vineri.

Din acest punct de vedere, este de aşteptat ca orădenii să nu dea chiar totul pe teren în acest joc, având în vedere că miercuri, 2 octombrie, îi aşteaptă pe teren propriu un meci mult mai dificil, în compania clujenilor de la Universitatea Mobitelco, în prima etapă din campionat.

În acest context, mai degrabă, jocul de la Chiajna se anunţă a fi o bună repetitiţie înaintea debutului de campionat.

Cu toate acestea, fiindu-i recunoscută exigenţa antrenorului Cristian Achim, ne aşteptăm la un joc în care "roş-albaştrii" să nu conceapă altceva decât victoria.

Tehnicianul Cristian Achim nu se confruntă cu problem de lot înaintea disputei.

În ceea ce priveşte echipa Universitatea Mobitelco Cluj, aceasta s-a calificat deja în turul II al Cupei României, după ce joi după amiază a trecut pe teren propriu, cu scorul de 83-70 de SCM U Craiova.