După un sezon bun, baschetbaliştii de la CSM Oradea se pregătesc de serbarea de Crăciun. Miercuri, a doua zi după ultimul meci al echipei de baschet în FIBA EuroChallenge, conducerea clubului orădean vrea să adune la un loc întreaga familie CSM, manifestarea fiind la a doua ediţie.

Membrii corului "Diacon Nicolae Firu" al Liceului Ortodox din Oradea îi vor colinda pe cei prezenţi, iar copiii de la grupele reprezentative ale Şcolii de baschet CSM Oradea vor disputa un meci demonstrativ. Alături de aceştia se vor afla toţi copiii legitimaţi la club alături de părinţi.

La eveniment sunt invitaţi membrii galeriei Leii Roşii, precum şi componenţii echipei masculine de seniori, dar sunt aşteptaţi şi fanii clubului orădean.

La serbare, conducerea clubului va acorda şi nişte premii speciale, dar îl va aduce în mijlocul celor prezenţi şi pe Moş Crăciun. Totodată, baschetbaliştii CSM Oradea îşi vor face poze cu suporterii şi vor oferi autografe.

Serbarea va avea loc la sala de sport a Şcolii Gimnaziale Dacia, situată pe Bulevardul Dacia nr. 25, în Oradea, cu începere de la ora 15.45.