În ciuda palmaresului superior al confruntărilor directe (8 meciuri disputate - 5 victorii orădene şi 3 victorii ale craiovenilor), CSM Oradea va avea o misiune grea în această după amiază la Craiova, acolo unde în etapa trecută gazdele au reuşit să învingă pe Asesoft Craiova, scor 85-83.

Cu Casey James Wohlleb, Kenneth Simms, Menelik Barbary şi Ionel Dodoc principalii marcatori, CSM Universitatea Craiova porneşte favorită, mai ales că orădenii vin după o perioadă de două săptămâni în care nu s-au putut antrena la capacitatea maximă.

Acuzând o viroză, baschetbaliştii noştri nu au avut o evoluţie fericită în ultima partidă disputată în campionat, cedând la Cluj cu scorul de 45-68 în faţa formaţiei locale U. Mobitelco.

Cu toate acestea, orădenii sunt optimişti cu privire la rezultatul jocului. "Mergem să câştigăm meciul de la Craiova, în ciuda faptului că ei au învins campioana României, Asesoft Ploieşti. Acest rezultat nu poate decât să ne motiveze în plus", a declarat managerul echipei CSM Oradea, Şerban Sere.

Meciul dintre cele două echipe va fi condus de arbitrii Ciprian Stoica - Gabriel Dima şi Sorin Drugău.

Înaintea etapei de miercuri, cele două echipe ocupă următoarele poziţii în clasament:

9. SCM U. Craiova 11 7 4 3 0 520 - 531
15.CSM Oradea 7 4 3 1 0 301 - 303