Sala de sport a şcolii gimnaziale Dacia a găzduit joi, pentru a treia oară consecutiv, serbarea de Crăciun organizată Academia de baschet CSM Oradea. La eveniment au participat copiii academiei, însoţiţi de părinţi, precum şi sportivii de la echipa de seniori.

După colindele interpretate de Florile Bihorului, a urmat un moment de prezentare al academiei, cu profesorii şi colaboratorii în prim plan, dar şi micii baschetbalişti ai clubului. Cel mai mic dintre ei are doar 4 ani. Apoi, elevii academiei au arătat ce au învăţat peste an în cadrul unor scurte meciuri demonstrative.

Un moment aparte a fost când toţi copiii i-au cântat "La mulţi ani!" jucătorului Vujadin Subotic, care a împlinit 33 ani. Cadouri au primit, în schimb, tot cei mici, acestea fiind împărţite de baschetbaliştii de la CSM U Oradea şi au constat în punguţe pline cu dulciuri. La final, micuţii s-au înghesuit să se pozeze alături de preferaţii lor.

"Conducerea academiei aduce încă o dată mulţumiri părinţilor implicaţi deoarece fără ajutorul şi contribuţia lor derularea acestui proiect ar fi imposibilă. Totodată mulţumiri sunt transmise şi antrenorilor respectiv tinerilor colaboratori din cadrul academiei", se arată pe site-ul oficial al clubului CSM Oradea.