Echipa orădeană de baschet masculin CSM şi-a fixat programul de pregătiri în vederea abordării noului sezon competiţional. Astfel, jucătorii orădeni îşi vor relua pregătirile pe data de 3 august.

Primele antrenamente ale elevilor antrenorului Cristian Achim vor fi susţinute pe plan local, după care, în prima parte a lunii august, baschetbaliştii orădeni vor intra într-un cantonament timp de 10 zile.

După cantonament vor fi programate o serie de jocuri amicale. În perioada 2-4 septembrie, CSM va organiza la Sala Sporturilor ediţia din acest an a Memorialului "Antonio Alexe", regretatul jucător dând în prezent numele Sălii Polivalente din Oradea.

"Va fi un turneu de patru echipe. Alături de noi vor mai participa echipa din Debrecen, campioana en-titre a ţării, Mobitelco Cluj, a patra grupare nefiind cunoscută deocamdată. Căutăm încă un adversar din străinătate, iar dacă nu vom găsi, vom invita o echipă din ţară", a declarat managerul Şerban Sere.

Săptămâna imediat următoare, adică în perioada 9-11 septembrie, baschetbaliştii de la CSM vor participa la un alt turneu, la Cluj, de această dată. Vor fi ultimele repetiţii, fiindcă pe data de 17 septembrie sunt programate primele dispute oficiale, cele din prima manşă a turului I din Cupa României, în cadrul căruia bihorenii se vor confrunta cu cei de la BC "Perla Harghitei" Miercurea Ciuc.