Seria jocurilor dificile din debutul noii ediţii de campionat continuă pentru baschetbaliştii de la CSM Oradea, care vineri seara vor evolua la Timişoara, în compania gazdelor de la Baschet Club.

După ce au început foarte bine noul sezon, cu victorii la Sibiu şi acasă în faţa multiplei campioana Asesoft Ploieşti, baschetbaliştii orădeni au făcut de această dată deplasarea pe malurile Begăi, pentru a servi replica gazdelor de la BC, o echipă care s-a schimbat în inter-sezon şi are alte obiective anul acesta, mult mai măreţe. Tocmai de aceea conducătorii şi jucătorii CSM-ului orădean privesc cu prudenţă acest joc.

"Vom avea viaţă grea la Timişoara. Au făcut investiţii mari în această vară în jucători. Au baschetbalişti foarte buni, dar noi mergem să ne jucăm şansa. Se poate întampla orice acolo", a declarat antrenorul Cristian Achim.

Timişoara, spre deosebire de Oradea, are o victorie şi o înfrângere şi ocupă după două etape o poziţie în partea inferioară, dar speră într-un succes vineri, care să o readucă în prim-plan. Atmosfera în rândul lotului orădenilor este bună, aşa că se anunţă un meci deschis oricărui rezultat jocul de la Timişoara, care va debuta de la ora 18 şi va fi televizat pe TVR Timişoara.

Vineri, în etapa a III-a a Diviziei A mai are loc un singur joc, celelalte ale rundei urmând a se desfăşura sâmbătă şi duminică. Dintre acestea două mai deţin capul de afiş, Municipal Bucureşti - U Mobitelco şi Gaz Metan Mediaş - BC Mureş.


Programul etapei a III-a din Divizia A la baschet masculin

Vineri
BC Perla Harghitei - Politehnica CSS Unirea
BC Timişoara CS Municipal Oradea (TVR Timişoara)

Sâmbătă
SCM Craiova CS Energia Rovinari
CS Dinamo BCM U Piteşti (TVR3)
CSU Ploieşti CS Otopeni

Duminică
CS Municipal Bucureşti U-Mobitelco BT
CS Gaz Metan Mediaş BC Mureş (Digi Sport)


Clasament

1. CS Gaz Metan Mediaş 2/0 4 p
2. BC Mureş 2/0 4 p
3. CS Municipal Oradea 2/0 4 p
4. U-Mobitelco BT 2/0 4 p
5. CSS Giurgiu 2/0 4 p
6. CSU Atlassib Sibiu 1/1 3 p
7. SCM Craiova 1/1 3 p
8. BCM U Piteşti 1/1 3 p
9. CS Otopeni 1/1 3 p
10. CS Energia Rovinari 1/1 3 p
11. BC Timişoara 1/1 3 p
12. CSU Ploieşti 0/2 2 p
13. CS Dinamo 0/2 2 p
14. CS Municipal Bucureşti 0/2 2 p
15. BC Perla Harghitei 0/2 2 p
16. Politehnica CSS Unirea 0/2 2 p