Formaţia CSM U Oradea se deplasează joi în Ungaria pentru un turneu de pregătire în cadrul căruia va susţine două partide. Formaţia pregătită de antrenorul Cristian Achim întoarce astfel vizita echipei Albacomp Szekesfehervar, noua echipă a lui Marcel Ţenter, care la finele săptămânii trecute a fost la Oradea, la Memorialul Antonio Alexe.

La turneul din ţara vecină participă trei echipe. Alături de cele două formaţii amintite este prezentă şi Prievidza, din Slovacia.

Roş-albaştrii vor pleca în Ungaria în cursul zilei de joi, pentru ca vineri şi sâmbătă să dispute partidele de la turneu.

Astfel, după cele patru jocuri de verificare disputate la Arena Antonio Alexe, CSM U Oradea va susţine acum primele jocuri de pregătire în deplasare, "roş-albaştrii" urmând a avea acum posibilitatea să-şi testeze potenţialul în alt mediu decât cel de acasă.

Vicecampionii României se vor întoarce acasă la finele săptămânii, pentru a-şi continua programul de pregătire pentru noul sezon competiţional pe plan local.

Pe 17 septembrie este programat ultimul joc de pregătire de pe teren propriu. Acesta va fi disputat în compania bulgarilor de la Balkan Botevgrad. În fine, pe 20 septembrie, CSM-ul va juca în compania celor de la BC Mureş, în ultima partidă de pregătire înaintea startului oficial al sezonului competiţional.


Programul complet al turneului găzduit la Vodafone Sportcentrum este următorul:

Vineri, 12 septembrie
Albacomp - CSM-U Oradea

Sâmbătă, 13 septembrie
CSM-U Oradea - BC Prievidza

Duminică, 14 septembrie
Albacomp - BC Prievidza