După ce echipa CSS Giurgiu s-a retras din campionat, oficialii Federaţiei Române de Baschet au refăcut programul turului de campionat din Liga Naţională.

Astfel, dacă iniţial, după vechiul program, baschetbaliştii orădeni de la CSM trebuiau să debuteze pe teren propriu în compania celor de la CSM Steaua Bucureşti, după refacerea acestuia, "roş-albaştrii" bihoreni au aflat că vor avea un adversar mult mai dificil în runda inaugurală. Este vorba despre Universitatea Mobitelco Cluj, meciul urmând să aibă loc pe 5 octombrie, la Oradea în Arena "Antonio Alexe".

În etapa a II-a, elevii antrenorului Cristian Achim vor evolua în deplasare, la Sibiu, cu echipa locală CSU, pe 9 octombrie.

Interesant e că adversarele din primele două etape ale orădenilor au fost întâlnite de aceştia la turneul din urmă cu două săptămâni de la Sibiu şi atât clujenii, cât şi sibienii s-au impus în duelurile cu CSM.

În runda a III-a, pe 12 octombrie, baschetbaliştii orădeni vor evolua din nou pe teren propriu, în compania bănăţenilor de la Timba Timişoara.

În etapa a IV-a, CSM va juca pe 19 octombrie la Craiova, cu SCM U din localitate, iar în runda a V-a, vor primi pe teren propriu replica celor de la Gaz Metan Mediaş, într-un joc ce este programat să aibă loc pe data de 26 octombrie.

În ceea ce priveşte Cupa României, programul a rămas acelaşi, orădenii urmând să joace în cadrul primului tur în compania celor de la Concordia Chiajna, formaţie nou-promovată.
Conform şi programării iniţiale, manşa întâi va avea loc pe data de 21 septembrie, la Oradea, returul urmând a se desfăşura pe 25 septembrie, la Chiajna.