Câteva sute de orădeni s-au dus, vineri seara, la Arena Antonio Alexe pentru a vedea primul meci al echipei de baschet CSM Oradea, în noua formulă.

Amicalul cu Timba Timişoara, pe care orădenii l-au câştigat lejer, cu scorul 78-55, a fost primul din mai multe meciuri de pregătire programate înainte de începerea sezonului competiţional 2014-2015.

După cum era de aşteptat, baschetbaliştii de la CSM Oradea au controlat fără probleme partida pe parcursul celor patru sferturi, chiar dacă antrenorul Cristian Achim a introdus în teren, pe parcursul celor 40 de minute, tot lotul de jucători, încercând totodată mai multe scheme şi combinaţii între jucători.

Cel mai bun marcator al echipei orădene a fost Daniel Dillon, care a înscris 17 puncte, urmat de nou veniţii Ante Krapic şi Marcus Hatten, cu câte 11 puncte. În timpul partidei, Vujadin Subotic, noul căpitan al CSM Oradea, a avut unele probleme la piciorul stâng, aşadar a fost restas pe bancă, unde a primit îngrijiri medicale.

Pentru CSM Oradea urmează alte meciuri de pregătire, programate în perioada 5-7 septembrie, când la Oradea va avea loc o nouă ediţie a Memorialului Antonio Alexe, cu echipe invitate din Ungaria, Slovacia şi Serbia.

Până atunci, însă, pe 3 septembrie, de la ora 18, fanii orădeni vor putea asista la prezentarea oficială a noii echipe CSM, care va avea loc la Teatrului Regina Maria.