Cu patru victorii în cinci etape, CSM Oradea se numără printre echipele cu cel mai bun start în noua ediţie de campionat. Singurul eşec, în condiţii de sănătate precară a jucătorilor, a avut loc la Cluj-Napoca.

Miercuri, baschetbaliştii orădeni au reuşit să se impună la Craiova, scor 86-71 (14-13, 26-13, 16-18, 30-27) într-o partidă pe care au avut-o mereu sub control. După un prim sfert pe care l-au câştigat la un punct, scor 14-13, orădenii s-au dezlănţuit şi au reuşit zece minute de foc, în care nu au lăsat nicio speranţă adversarilor.

Cu scorul de 40-26, la jumătatea meciului situaţia era clară, ultima parte a disputei stând sub semnul echilibrului, orădenii mulţumindu-se să-şi păstreze avantajul luat la jumătatea jocului.

Secretul acestei victorii poate fi găsit în evoluţia bună a întregii echipe, dar în special a lui Michael Schachter, autor al 31 de puncte dintre care 5 reuşite de 3 puncte. El a fost secondat cu succes de Tyeone Mitchell - 16 puncte, Maric - 14 puncte şi Mandici - 11 puncte.