Echipa orădeană de baschet masculin CSM va avea un program de jocuri amicale destul de încărcat în perioada următoare. Astfel, după încheierea cantonamentului de la Debrecen, orădenii vor disputa pe 24 şi 25 august două meciuri în compania unei echipe din Ungaria. În perioada 30 august - 1 septembrie, CSM Oradea va participa la turneul de la Târgu Mureş, unde vor mai fi prezente echipele BC Mureş, CSM Bucureşti şi CSU Atlassib Sibiu.

În septembrie, în perioada 7-9, baschetbaliştii orădeni vor fi gazda, la Arena "Antonio Alexe" a Memorialului Toni Alexe. La acest turneu vor mai fi prezente U Mobitelco BT Cluj şi formaţiile maghiare Albakom Székesfehérvár şi Atomerömü Paks.

După memorial, echipa orădeană va disputa apoi un nou amical cu echipa din Paks, iar în perioada 21-22 septembrie, CSM va participa la un turneu internaţional la Szolnok.

În fine, în perioada 25-27 septembrie, baschetbaliştii orădeni vor fi angrenaţi în primul turneu al Cupei României. În această fază, CSM Oradea face parte din Seria B, alături de BC Mureş Târgu Mureş, BC "Perla Harghitei" Miercurea Ciuc şi Energia Rovinari. Locul de desfăşurare a turneului nu a fost stabilit încă, cel mai probabil urmând să se opteze între Mediaş sau Sibiu.