Mandic si compania au fost prezenti miercuri seara la intalnirea anuntata cu suporterii la Lotus Center. O intalnire cu cei care i-au insotit meci de meci la succesele obtinute in Arena "Antonio Alexe si care si-au manisfestat si de data aceasta sustinerea fata de baschetbalistii oradeni.

Jucatorii de la CSM Oradea au impartit peste 300 de invitatii la partida de sambata cu BC Timisoara celor care doresc sa fie alaturi de ei in derbyul de traditie al acestui campionat.

CSM Oradea este neinvinsa de trei etape in Divizia A si spera sa umple sala la ultima partida din Arena "Antonio Alexe" din acest sezon. "Dupa cum ati vazut, am starnit foarte multe zambete, buna dispozitie si, binenteles, scopul nostru este de a invita lumea sa fie alaturi de noi. Eu chiar consider ca aceasta echipa merita sa fie vazuta de cat mai multi oradeni. Vorbesc asta si din prisma rezultatelor, dar mai ales a evolutiei foarte bune a baietilor", a declarat managerul sectiei, Serban Sere.

"Meciurile din Cupa nu seamana cu cele din campionat. Am castigat la Timisoara, dar am si pierdut acasa la vreo 15 puncte. Dar noi atunci nu am fost intr-o forma prea buna. In schimb acum jucam bine. Pe de alta parte, Timisoara s-a intarit deja cu doi jucatori, dintre care unul e Pesic, cel mai bun jucator al lor de anul trecut. Noi vom lupta insa si sper sa castigam", a afirmat Adelko Mandic.

"Daca oboseala era punctul nostru mai slab, acesta poate fi punctul nostru forte. Foarte mult conteaza, extrem de mult. Nici nu va imaginati, pentru ca un public serios in numar si galagios, la un moment dat poate sa faca diferenta", este opinia antrenorului Cristi Achim.

Pentru a atrage cat mai multi spectatori la partida cu echipa timisoreana, sefii clubului au decis ca intrarea fanilor sa fie libera.