După ce în primele trei sferturi s-au descurcat excelent şi au fost la cârma partidei, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea au pierdut, marţi seara, meciul disputat în Franţa împotriva echipei Le Mans Sarthe, cu scorul de 61-72.

Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea au încheiat primul sfert conducând cu scorul de 18-16, intrând, apoi, la pauza mare cu un avantaj de un punct, 33-32. Sfertul al treilea s-a încheiat tot cu orădenii la cârmă, 51-49.

În ultimul sfert, elevii lui Cristian Achim nu au reuşit să facă faţă atacurilor echipei adverse, coordonate de Giordan Watson, şi au greşit în propriile faze de atac, ratând astfel şansa de a câştiga în deplasare în Champions League. 

"Am jucat prost în ofensivă. Aşa am pierdut meciul. Am ratat atâtea aruncări uşoare. Nu poţi câştiga la acest nivel dacă ratezi atâtea aruncări uşoare, deschise şi de la distanţă mică", a spus antrenorul Cristian Achim la conferinţa de presă susţinută, în Franţa, după meci.

Este de precizat faptul că, marţi seara, pentru orădeni a jucat din nou Martin Zeno, care a revenit după o fractură costală. În schimb, CSM CSU Oradea a jucat prea puţin, doar în prima parte, cu pivotul Sean Denison, care se pare că a suferit o accidentare în timpul partidei şi nu a mai fost introdus pe teren.