Preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi şefa Camerei Deputaţilor Roberta Anastase au fost oaspeţi de seamă ai şefei Turismului Românesc Elenei Udrea, care pe 26 decembrie a făcut 36 de ani şi a sărbătorit la Sinaia.

După o zi în care Elena Udrea şi Elena Băsescu s-au plimbat prin staţiune şi au făcut poze cu turiştii, cheful a fost de pomină la Cabana Schiorilor.

Traian Băsescu şi Emil Boc, împreună de soţiile lor, au dansat pe rupte, alături de Elena Udrea, de soţul ei Dorin Cocoş şi de zecile de prieteni ai acestora.

Muzica a fost pentru toate gusturile, de la "S-o facem lată, încă o dată, să bem cu toţii până-n zori!", a lui Ştefan Bănică jr., până la imnul partidului - "E şi grea, e şi frumoasă, viaţa de român", când în horă s-a prins şi Traian Băsescu şi soţia lui, Maria.

Odată încălzit, premierul n-a mai putut fi oprit. El a dansat "Pinguinul" şi "Meneaito", fără o clipă de răgaz.

Petrecerea s-a terminat pe la 1 şi jumătate, atunci când preşedintele, însoţit de soţia Maria şi de fiica lor Elena Băsescu, au ieşit din restaurant, îndreptându-se către parcare.

Simţindu-l pesemne, nesigur, Băsescu i-a aruncat premierului Boc peste umăr: "Hai Emil, vino-ncoace, că ăsta-i drumul!", apoi şi-a luat la revedere de la cei aflaţi în preajmă, şi s-a urcat în maşină.