Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, spune, într-o înregistrare video pe Facebook, că îi sunt reproşate atitudinea şi acţiunile Elenei Udrea, însă el nu este responsabil de toaletele femeilor din PDL şi nu spune niciodată unei femei "Dă-ţi jos rochia asta că-i prea strâmtă".

"Îmi reproşaţi Elena Udrea. Vreau să ştiţi că nu sunt responsabil de toaletele femeilor din PDL. Niciodată n-o să-i spun unei femei, cum nu-i spun nici soţiei mele «Dă-ţi jos pantofii ăştia că au tocul prea înalt, dă-ţi jos rochia asta că-i prea strâmtă». Asta este o chestiune care ţine de fiecare", spune Traian Băsescu într-o înregistrare video pe Facebook adresată celor care îi aduc reproşuri.

"Sigur, este problema lor, fie că vorbim de Anastase, fie că vorbim de Videanu, fie că vorbim de Elena Udrea de ce au ajuns să fie atacaţi de ziarişti de dimineaţă până seara şi ulterior să dobândească o imagine proastă. Este responsabilitatea lor, şi nu a mea. Iar când a fost oportun, cel puţin din acest punct de vedere, am fost de acord şi cu schimbarea din Guvern a lui Adriean Videanu, şi cu schimbarea din Guvern a doamnei Elena Udrea", mai spune Traian Băsescu.

Preşedintele suspendat mai vorbeşte în înregistrare despre faptul că nu a apărat niciodată niciun corupt din PDL şi dă asigurări că nici nu va face acest lucru.

(Sursa: Mediafax)